Asset 2

Valkokankaat

Suoraan alan huipulta - Harkness-valkokankaat

Harkness-valkokankaat

Yli 90-vuoden tuotekehitys kulminoituu Harkness:n valkokankaissa, joita on käytetty elokuvateattereissa ja tapahtumissa ympäri maailman. Harkness-valkokankaista löytyy sopivat materiaalit ja innovatiiviset ratkaisut niin 2D-kuin 3D-projisointiin.

Kun haluat tarjota unohtumattomia elokuvaelämyksiä, ovat Harkness-valkokankaat oikea valinta.

Multivision-valkokangaskehikot

Multivisionin CineVision on modulaarinen ratkaisu, joka mullistaa valkokangastekniikan! Erityisen järjestelmän avulla runko on näkymättömissä kun kangas on paikallaan. Vahvasta anonisoidusta alumiinista valmistettu kehikko on kestävä ja korkealaatuinen.

CineVision on ihanteellinen ratkaisu suurille projisointipinnoille, ja se voidaan helposti sovittaa kaikkiin elokuvateattereihin. Kehikot tehdään mittatilauksena täysin asiakkaan mittojen mukaisesti. Lisäksi CineVision voidaan halutessa varustaa kiinteällä tai liikkuvalla maskilla, mikä tarjoaa lisää joustavuuttaa käyttötarpeisiin.

2D ja 3D -valkokankaat

Erinomainen valkokangas juuri sinun tarpeittesi mukaan räätälöitynä.

Valkokankaat maailman johtavalta valmistajalta

Harknessilla on yli 90 vuoden kokemus valkokankaista.

Viimeisintä teknologiaa

Huippulaatuiset valkokankaat, jotka suunniteltu viimeisintä teknologiaa hyödyntäen.

Unohtumattomia katselukokemuksia

Valkokankaamme tarkka ja heijastamaton pinta takaa parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Kankaamme ovat pitkäikäisiä, joten voit nauttia niiden korkeasta laadusta pitkään.

Miksi Cinemafix?

Palveluillamme luodaan maailmanluokan elämyksiä

Rakennamme maailmanluokan elokuvakokonaisuuksia yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kerro rohkeasti kuinka voisimme auttaa!

Suunnittelu

Suunnitteletko laajennusta tai esimerkiksi päivitystä salin tekniikkaan? Asiantuntijamme ovat käytettävissä ja kokemuksemme monista isoista projekteista auttaa sinua huomioimaan kaiken tarvittavan parhaan elokuvakokemuksen saavuttamiseksi.

Laitemyynti, toimitus & asennus

Myymme kaikki laitteet nykyaikaisen elokuvateatterin tarpeisiin, polttimoista tuoleihin. Oma maahantuontimme alan huipuilta takaa parhaan laadun myös sinun teatteriisi. Sertifioidut asentajamme asentavat kaiken paikalleen ja opastavat uudet laitteet käyttöösi.

Pienet ja suuret kokonaisuudet

Jokainen projekti on erilainen ja tarpeiden määrät vaihtelevat. Olemme työskennelleet monien erikokoisten projektien kanssa ja pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia. Kerro siis rohkeasti tarpeistasi!

Huolto ja palvelusopimukset

Tarjoamme myös kattavia huolto- ja palvelusopimuksia. Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi. Räätälöimme sopimukset aina asiakas- ja tapauskohtaisesti ja suosittelemme tarvittaessa myös sopivaa kokonaisuutta.

Maailmanluokan elokuvateatteri odottaa

Kaikki palvelumme räätälöidään juuri tarpeidesi mukaan. Ole meihin yhteydessä ja luodaan sinulle mieleenpainuva elokuvaelämys

Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä

+358 400 411 875

Lähetä viesti