Asset 2

Projisointi

Meiltä kaikki tarvittava: 3D-järjestelmät, projektorit, palvelimet ja varaosat

NEC

NEC on vuosia ollut alan standardi. Saat kauttamme projektorit ja palvelimet. Olemme valtuutettu jälleenmyyjä ja Suomen ainoa NEC:n virallinen asennuskumppani. Valtuutetun huollon kautta saat huollon ja tarvittavat varaosat.

Christie Digital

Digitaalisten elokuvateatterien pioneerina tunnettu projektorivalmistaja. Toimimme Christie Digitalin virallisena maahantuojana ja kauttamme saatte projektorien lisäksi myös asennukset, huollon ja varaosat.

Ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

NEC:n monipuolisesta projektorivalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkeen elokuvatarpeeseen.

Uusinta teknologiaa

Nykyaikainen laser-valonlähde-teknologia uudistaa elokuvateatterin dynamiikkaa tarjoamalla uusia tasoja kuvan kirkkaudessa, energiankulutuksessa, luotettavuudessa sekä huoltovapaassa käytössä.

Valtuutettu asennus ja huolto

Olemme Suomen ainoa virallinen NEC asennuskumppani. Erityisen NEC-koulutuksen käyneet asentajamme suorittavat asennukset ja huollot kokemuksella ja varmasti.

Asiakkaat ansaitsevat parhaan kuvanlaadun

Tarjoa asiakkaillesi unohtumattoman tarkka elokuvakokemus. Toista elokuvat juuri siten, kuin ohjaaja on sen tarkoittanut. Nykyaikaisella teknologialla saadaan uskomattoman kirkas ja terävä kuva maltillisessa energiankulutuksella.

Miksi Cinemafix?

Palveluillamme luodaan maailmanluokan elämyksiä

Rakennamme maailmanluokan elokuvakokonaisuuksia yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kerro rohkeasti kuinka voisimme auttaa!

Suunnittelu

Suunnitteletko laajennusta tai esimerkiksi päivitystä salin tekniikkaan? Asiantuntijamme ovat käytettävissä ja kokemuksemme monista isoista projekteista auttaa sinua huomioimaan kaiken tarvittavan parhaan elokuvakokemuksen saavuttamiseksi.

Laitemyynti, toimitus & asennus

Myymme kaikki laitteet nykyaikaisen elokuvateatterin tarpeisiin, polttimoista tuoleihin. Oma maahantuontimme alan huipuilta takaa parhaan laadun myös sinun teatteriisi. Sertifioidut asentajamme asentavat kaiken paikalleen ja opastavat uudet laitteet käyttöösi.

Pienet ja suuret kokonaisuudet

Jokainen projekti on erilainen ja tarpeiden määrät vaihtelevat. Olemme työskennelleet monien erikokoisten projektien kanssa ja pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia. Kerro siis rohkeasti tarpeistasi!

Huolto ja palvelusopimukset

Tarjoamme myös kattavia huolto- ja palvelusopimuksia. Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi. Räätälöimme sopimukset aina asiakas- ja tapauskohtaisesti ja suosittelemme tarvittaessa myös sopivaa kokonaisuutta.

Maailmanluokan elokuvateatteri odottaa

Kaikki palvelumme räätälöidään juuri tarpeidesi mukaan. Ole meihin yhteydessä ja luodaan sinulle mieleenpainuva elokuvaelämys

Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä

+358 400 411 875

Lähetä viesti