Asset 2

Salivarusteet

Kaikki tarvittava aulasta elokuvasaliin

Lino Sonego

Lino Sonego on italialainen, Venetsian alueella toimiva perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa korkealaatuisia ergonomisia istuimia elokuvateattereihin, Stadiumeille, konferenssitiloihin ja teattereihin.

Lino Sonegon toiminnan keskiössä ovat suunnittelun huippuosaaminen, laadukas viimeistely ja rakenteet, ergonomia, joustavat personointimahdollisuudet sekä jatkuva uusien materiaalien tutkiminen. Lino Sonego tarjoaa erinomaista vastinetta rahoille. Nämä tekijä yhdessä ovat keskeinen tekijä Lino Sonegon kasvavan suosion takana.

Maailman johtavat elokuvateatteriketjut luottavat Lino Sonegon tuoleihin ylellisimmissä elokuvateattereissaan.

Infinity Seating

Infinity Seating tarjoaa ainutlaatuisia luksus- ja vintageistuimia. Istuinvalikoima on suunniteltu erityisesti elokuvateattereille, ja Infinity Seating tekee tiivistä yhteistyötä erikoisarkkitehtien kanssa, jotta he voivat tarjota täydellisen istuinasettelun jokaiseen teatteriin. Jokainen teatteri on ainutlaatuinen, ja siksi Infinity Seatingin ratkaisut räätälöidään täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Camatic

Camatic luo uuden sukupolven elokuvateatteri-istumisen elämyksiä laajalla teatteri- ja elokuvatuolien valikoimallaan. Yli 55 vuoden ajan Camatic Seating on tarjonnut poikkeuksellisia ratkaisuja yleisön mukavuuden takaamiseksi teattereissa ja elokuvateattereissa ympäri maailman. Istuimet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaan, jotta ne kestävät vaativimmatkin ympäristöt.

Euro Seating

Euro Seating valmistaa istuimia elokuvateattereihin, premium- ja VIP -saleihin sekä D-Box-järjestelmiin. Toiminnassaan Euro Seating panostaa suunnitteluun ja innovointiin, minkä johdosta se tarjoaa korkealaatuisia tuotteita yhdistettynä parhaaseen muotoiluun. Istuimiin on mahdollista integroida erilaisia lisävarusteita, kuten juomatelineitä, tarjottimia sekä numeroita. 

Yrityksen missiona on tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja elokuvateattereiden tarpeisiin. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy istuinratkaisuja erikokoisiin ja -tyylisiin elokuvateattereihin.

Istuimet valmistetaan kokonaan Espanjassa, ja niitä on käytössä ympäri maailmaa yhteensä yli 125 maassa.

Askelvalolistat

Askelvalolistat juuri sinulle räätälöitynä.

Tuolit ja askelprofiilit

Miellyttävä elokuvasali vaatii mukavat tuolit, josta leffaa katsoa. Askelprofiilin avulla katsojat pääsevät turvallisesti omille paikoilleen.

Valaistus ja valo-ohjaus

Tunnelma- ja efektivalaistus luo odottavan tunnelman ennen elokuvan alkua. Valo-ohjauksen ansiosta valaistus voidaan automatisoida. Valaistus valkokankaan taakse korostaa valkokankaan suuruutta.

Rakenteet ja efektit

Toimiva elokuvasali kruunaa kokonaisuuden

Olemme monipuolisin kumppani elokuvatekniikassa. Valikoimistamme löytyy kokonaisvaltaisesti kaikki tarvittava toimivan elokuvateatterin ja salin pyörittämiseen. Mukavat tuolit ja näyttävät tilat tilat luovat asiakkaalle muistoja, jotka jäävät mieleen.

Valikoimistamme löytyvien tuotteiden ja kokemuksemme mahdollistaa kokonaisuuksien viimeistelyn aina viimeistä valaistua rivinumeroa myöten.

Miksi Cinemafix?

Palveluillamme luodaan maailmanluokan elämyksiä

Rakennamme maailmanluokan elokuvakokonaisuuksia yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kerro rohkeasti kuinka voisimme auttaa!

Suunnittelu

Suunnitteletko laajennusta tai esimerkiksi päivitystä salin tekniikkaan? Asiantuntijamme ovat käytettävissä ja kokemuksemme monista isoista projekteista auttaa sinua huomioimaan kaiken tarvittavan parhaan elokuvakokemuksen saavuttamiseksi.

Laitemyynti, toimitus & asennus

Myymme kaikki laitteet nykyaikaisen elokuvateatterin tarpeisiin, polttimoista tuoleihin. Oma maahantuontimme alan huipuilta takaa parhaan laadun myös sinun teatteriisi. Sertifioidut asentajamme asentavat kaiken paikalleen ja opastavat uudet laitteet käyttöösi.

Pienet ja suuret kokonaisuudet

Jokainen projekti on erilainen ja tarpeiden määrät vaihtelevat. Olemme työskennelleet monien erikokoisten projektien kanssa ja pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia. Kerro siis rohkeasti tarpeistasi!

Huolto ja palvelusopimukset

Tarjoamme myös kattavia huolto- ja palvelusopimuksia. Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi. Räätälöimme sopimukset aina asiakas- ja tapauskohtaisesti ja suosittelemme tarvittaessa myös sopivaa kokonaisuutta.

Maailmanluokan elokuvateatteri odottaa

Kaikki palvelumme räätälöidään juuri tarpeidesi mukaan. Ole meihin yhteydessä ja luodaan sinulle mieleenpainuva elokuvaelämys

Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä

+358 400 411 875

Lähetä viesti