Asset 2

Äänijärjestelmät

Laita elokuva kuulostamaan täydelliseltä

Saatavilla nyt Cinemafixiltä!

Cinemafixiltä Dolbyn äänentoisto ja serverituotteet. Asentajamme ovat suorittaneet Dolbyn koulutuksen.

Dolby

Dolby Audio -ratkaisut tarjoavat asiakkaillesi ainutlaatuisen ja immersiivisen äänielämyksen. Cinemafixiltä saatavilla nyt myös Dolby Atmos -kokonaisuudet!

Dolbyn uuden sukupolven digitaaliset ääniprosessorit tarjoavat budjettiisi ja teatterisi tarpeisiin, samalla tarjoten asiakkaillesi unohtumattoman Dolby Atmos- ja Dolby Audio -kokemuksen.

Laadukkaat kaiuttimet toistavat äänen poikkeuksellisen selkeänä ja voimakkaana kompaktissa ja kevyessä muodossa.

Dolbyn monikanavaiset vahvistimet on suunniteltu tilaa säästäviksi ja lämpöä vähentäviksi, mikä puolestaan alentaa kokonaiskustannuksia.

MAG Cinema

MAG Cinema -elokuvateatterijärjestelmät on suunniteltu tarjoamaan sulavaa ääntä ja maksimaalista selkeyttä teatterin koosta tai katsojien istumapaikkojen sijainnista riippumatta. 

On mahdotonta kuvitella nykyaikaista elokuvateatteria ilman jykevää ja voimakasta ääntä. Niille teattereille, jotka sitä kaipaavat, MAG Cinema tarjoaa valikoiman kestäviä, luotettavia sekä suorityskykyisiä elokuvateatterin subwoofer-kaiuttimia.

MAG Cineman maailmankuulu ammattimainen elokuvateatterilaatu on saatavilla myös ulkoilmateatterien käyttöön! Uusi IP54-kaiutinmallisto suurille ulkoilmateattereille on suojattu sateelta, kosteudelta, pölyltä ja luvattomalta käytöltä.

Procella Audio

Procella Audio tarjoaa kaiuttimia, jotka toistavat äänen mahdollisimman luonnollisesti ja elävänä. Kaiuttimet on suunniteltu tinkimättömästi, musiikin ja elokuva-alan ammattilaisten asettamien vaatimusten mukaisesti.

Ecler

Espanjalainen Ecler valmistaa ammattitason äänentoistojärjestelmiä. Sen laadukkaita kaiuttimia käytetään esimerkiksi Finnkino Itiksen aulatiloissa taustamusiikin toistamiseen.

MN Mounting

MN Mounting tarjoaa laadukkaita, turvallisia ja joustavia äänijärjestelmien kiinnitysratkaisuja elokuvateatteriympäristöön. Ratkaisut ovat kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä.

QSC

QSC on vuonna 1968 perustettu amerikkalainen audiovalmistaja. Heidän valikoimaan kuuluu ammattitason kaiuttimet, digitaaliset miksauspöydät, vahvistimet sekä viimeisintä tekniikkaa digitaaliseen signaalin siirtoon. QSC:n tuotteet ovat kovassa käytössä ammatilaispiireissä niiden korkean laadun johdosta. QSC:n tuotteita on käytössä ympäri maailmaa erityisesti elokuvateatterikäytössä.

Dolby - kaiuttimet ja koulutetut asentajat

MAG Cinema

MN Mounting

Parasta ääntä elokuvateatteriisi

Hyvä leffa vaatii hyvän äänentoiston. Meiltä saat kaiken mitä elokuvateatterisi äänentoisto tarvitsee.

Miksi Cinemafix?

Palveluillamme luodaan maailmanluokan elämyksiä

Rakennamme maailmanluokan elokuvakokonaisuuksia yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kerro rohkeasti kuinka voisimme auttaa!

Suunnittelu

Suunnitteletko laajennusta tai esimerkiksi päivitystä salin tekniikkaan? Asiantuntijamme ovat käytettävissä ja kokemuksemme monista isoista projekteista auttaa sinua huomioimaan kaiken tarvittavan parhaan elokuvakokemuksen saavuttamiseksi.

Laitemyynti, toimitus & asennus

Myymme kaikki laitteet nykyaikaisen elokuvateatterin tarpeisiin, polttimoista tuoleihin. Oma maahantuontimme alan huipuilta takaa parhaan laadun myös sinun teatteriisi. Sertifioidut asentajamme asentavat kaiken paikalleen ja opastavat uudet laitteet käyttöösi.

Pienet ja suuret kokonaisuudet

Jokainen projekti on erilainen ja tarpeiden määrät vaihtelevat. Olemme työskennelleet monien erikokoisten projektien kanssa ja pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia. Kerro siis rohkeasti tarpeistasi!

Huolto ja palvelusopimukset

Tarjoamme myös kattavia huolto- ja palvelusopimuksia. Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi. Räätälöimme sopimukset aina asiakas- ja tapauskohtaisesti ja suosittelemme tarvittaessa myös sopivaa kokonaisuutta.

Maailmanluokan elokuvateatteri odottaa

Kaikki palvelumme räätälöidään juuri tarpeidesi mukaan. Ole meihin yhteydessä ja luodaan sinulle mieleenpainuva elokuvaelämys

Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä

+358 400 411 875

Lähetä viesti