Asset 2

Edustukset

Elokuvatekniikan huipputuotteet helposti Cinemafixiltä!

Laadukkaat tuotteet elokuvatekniikan huipulta

Oma maahantuontimme alan huippuvalmistajilta takaa parhaan laadun myös sinun teatteriisi. Sertifioidut asentajamme asentavat kokonaisuuden toimimaan sulavasti.

338663-2019_Dolby_Corporate_Blk-ae8fe9-original-1574541724
Asset 1
multivision-logo
euro-seating-logo
infinity-logo
1200px-NEC_logo.svg
Christie-logo
mn-mountin-logo
Asset 1camatic
lino-sonego-logo
Asset 1
harkness-logo
338663-2019_Dolby_Corporate_Blk-ae8fe9-original-1574541724

Dolby

Dolby Audio -ratkaisut tarjoavat asiakkaillesi ainutlaatuisen ja immersiivisen äänielämyksen. Cinemafixiltä saatavilla nyt myös Dolby Atmos -kokonaisuudet!

Dolbyn uudet sukupolven digitaaliset ääniprosessorit tarjoavat teatterisi tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, mahdollistaen unohtumattoman Dolby Atmos ja Dolby Audio -kokemuksen.

Laadukkaat kaiuttimet toistavat äänen poikkeuksellisen selkeänä ja voimakkaana kompaktissa ja kevyessä muodossa.

Dolbyn monikanavaiset vahvistimet on suunniteltu tilaa säästäviksi ja lämpöä vähentäviksi, mikä puolestaan alentaa kokonaiskustannuksia.

Asset 1

MAG Cinema

MAG Cinema -elokuvateatterijärjestelmät on suunniteltu tarjoamaan sulavaa ääntä ja maksimaalista selkeyttä teatterin koosta tai katsojien istumapaikkojen sijainnista riippumatta. 

On mahdotonta kuvitella nykyaikaista elokuvateatteria ilman jykevää ja voimakasta ääntä. Niille teattereille, jotka sitä kaipaavat, MAG Cinema tarjoaa valikoiman kestäviä, luotettavia sekä suorityskykyisiä elokuvateatterin subwoofer-kaiuttimia.

MAG Cineman maailmankuulu ammattimainen elokuvateatterilaatu on saatavilla myös ulkoilmateatterien käyttöön! Uusi IP54-kaiutinmallisto suurille ulkoilmateattereille on suojattu sateelta, kosteudelta, pölyltä ja luvattomalta käytöltä.

Asset 1

Procella Audio

Procella Audio tarjoaa kaiuttimia, jotka toistavat äänen mahdollisimman luonnollisesti ja elävänä. Kaiuttimet on suunniteltu tinkimättömästi, musiikin ja elokuva-alan ammattilaisten asettamien vaatimusten mukaisesti.

ecler_logo

Ecler

Espanjalainen Ecler valmistaa ammattitason äänentoistojärjestelmiä. Sen laadukkaita kaiuttimia käytetään esimerkiksi Finnkino Itiksen aulatiloissa taustamusiikin toistamiseen.

mn-mountin-logo

MN Mounting

MN Mounting tarjoaa laadukkaita, turvallisia ja joustavia äänijärjestelmien kiinnitysratkaisuja elokuvateatteriympäristöön. Ratkaisut ovat kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä.

multivision-logo

Multivision-valkokangaskehikot

Multivisionin CineVision on modulaarinen ratkaisu, joka mullistaa valkokangastekniikan! Erityisen järjestelmän avulla runko on näkymättömissä kun kangas on paikallaan. Vahvasta anonisoidusta alumiinista valmistettu kehikko on kestävä ja korkealaatuinen.

CineVision on ihanteellinen ratkaisu suurille projisointipinnoille, ja se voidaan helposti sovittaa kaikkiin elokuvateattereihin. Kehikot tehdään mittatilauksena täysin asiakkaan mittojen mukaisesti. Lisäksi CineVision voidaan halutessa varustaa kiinteällä tai liikkuvalla maskilla, mikä tarjoaa lisää joustavuuttaa käyttötarpeisiin.

harkness-logo

Harkness-valkokankaat

Yli 90-vuoden tuotekehitys kulminoituu Harkness:n valkokankaissa, joita on käytetty elokuvateattereissa ja tapahtumissa ympäri maailman. Harkness-valkokankaista löytyy sopivat materiaalit ja innovatiiviset ratkaisut niin 2D-kuin 3D-projisointiin.

Kun haluat tarjota unohtumattomia elokuvaelämyksiä, on Harkness-valkokangas oikea valinta.

lino-sonego-logo

Lino Sonego

Lino Sonego on italialainen, Venetsian alueella toimiva perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa korkealaatuisia ergonomisia istuimia elokuvateattereihin, Stadiumeille, konferenssitiloihin ja teattereihin.

Lino Sonegon toiminnan keskiössä ovat suunnittelun huippuosaaminen, laadukas viimeistely ja rakenteet, ergonomia, joustavat personointimahdollisuudet sekä jatkuva uusien materiaalien tutkiminen. Lino Sonego tarjoaa erinomaista vastinetta rahoille. Nämä tekijä yhdessä ovat keskeinen tekijä Lino Sonegon kasvavan suosion takana.

Maailman johtavat elokuvateatteriketjut luottavat Lino Sonegon tuoleihin ylellisimmissä elokuvateattereissaan.

euro-seating-logo

Euro Seating

Euro Seating valmistaa istuimia elokuvateattereihin, premium- ja VIP -saleihin sekä D-Box-järjestelmiin. Toiminnassaan Euro Seating panostaa suunnitteluun ja innovointiin, minkä johdosta se tarjoaa korkealaatuisia tuotteita yhdistettynä parhaaseen muotoiluun. Istuimiin on mahdollista integroida erilaisia lisävarusteita, kuten juomatelineitä, tarjottimia sekä numeroita. 

Yrityksen missiona on tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja elokuvateattereiden tarpeisiin. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy istuinratkaisuja erikokoisiin ja -tyylisiin elokuvateattereihin.

Istuimet valmistetaan kokonaan Espanjassa, ja niitä on käytössä ympäri maailmaa yhteensä yli 125 maassa.

Christie-logo

Christie Digital

Laadukkaat projektorit digitaalisten elokuvateattereiden edelläkävijältä. Christie Digital on tunnettu huipputeknologiaa sisältävistä projektoreistaan, jotka tarjoavat poikkeuksellista kuvanlaatua. Christie Digitalilla on pitkä historia innovoinnissa ja se on määritellyt visuaalisen teknologian rajoja uusiksi elokuvateatteriprojektorien osalta useita kertoja. Christie Digital on johdonmukaisesti asettanut standardin sille, mitä projektoreissa on mahdollista, mikä tekee valmistajasta huippuvalinnan elokuvateattereille ja viihdetiloille ympäri maailmaa.

1200px-NEC_logo.svg

NEC

NEC on vuosia ollut alan standardi. Saat kauttamme projektorit ja palvelimet. Olemme valtuutettu jälleenmyyjä ja Suomen ainoa NEC:n virallinen asennuskumppani. Valtuutetun huollon kautta saat huollon ja tarvittavat varaosat.

Miksi Cinemafix?

Palveluillamme luodaan maailmanluokan elämyksiä

Rakennamme maailmanluokan elokuvakokonaisuuksia yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kerro rohkeasti kuinka voisimme auttaa!

Suunnittelu

Suunnitteletko laajennusta tai esimerkiksi päivitystä salin tekniikkaan? Asiantuntijamme ovat käytettävissä ja kokemuksemme monista isoista projekteista auttaa sinua huomioimaan kaiken tarvittavan parhaan elokuvakokemuksen saavuttamiseksi.

Laitemyynti, toimitus & asennus

Myymme kaikki laitteet nykyaikaisen elokuvateatterin tarpeisiin, polttimoista tuoleihin. Oma maahantuontimme alan huipuilta takaa parhaan laadun myös sinun teatteriisi. Sertifioidut asentajamme asentavat kaiken paikalleen ja opastavat uudet laitteet käyttöösi.

Pienet ja suuret kokonaisuudet

Jokainen projekti on erilainen ja tarpeiden määrät vaihtelevat. Olemme työskennelleet monien erikokoisten projektien kanssa ja pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia. Kerro siis rohkeasti tarpeistasi!

Huolto ja palvelusopimukset

Tarjoamme myös kattavia huolto- ja palvelusopimuksia. Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi. Räätälöimme sopimukset aina asiakas- ja tapauskohtaisesti ja suosittelemme tarvittaessa myös sopivaa kokonaisuutta.

Maailmanluokan elokuvateatteri odottaa

Kaikki palvelumme räätälöidään juuri tarpeidesi mukaan. Ole meihin yhteydessä ja luodaan sinulle mieleenpainuva elokuvaelämys

Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä

+358 400 411 875

Lähetä viesti