Asset 2

Aula- ja myymälätilat

Viihtyisiä ja myyviä ympäristöjä

Aulan, myymälän ja julkisivun valaistus

Valaistuksella nostetaan oheistarvikkeiden myyntiä, luodaan viihtyisä odotustila sekä kutsuva julkisivu.

Nykyaikaisella led-tekniikalla ja valo-ohjauksella saadaan aikaiseksi energiatehokas ja monipuolinen valaistuskokonaisuus.

Yleisten alueiden äänentoisto

Nostata asiakkaiden tunnelmaa laadukkaalla äänentoistolla ennen elokuvan alkua. Eclerin ja Spottunen tuotteilla onnistuu kaikenlaiset toteutukset.​

Digital Signage

Myymälänäytöt, infonäytöt sekä suuret LED-screenit. Digital Signage-näytöillä opastat asiakkaita, kasvatat myyntiä ja luot unohtumattomia elämyksiä.

Miksi Cinemafix?

Palveluillamme luodaan maailmanluokan elämyksiä

Rakennamme maailmanluokan elokuvakokonaisuuksia yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kerro rohkeasti kuinka voisimme auttaa!

Suunnittelu

Suunnitteletko laajennusta tai esimerkiksi päivitystä salin tekniikkaan? Asiantuntijamme ovat käytettävissä ja kokemuksemme monista isoista projekteista auttaa sinua huomioimaan kaiken tarvittavan parhaan elokuvakokemuksen saavuttamiseksi.

Laitemyynti, toimitus & asennus

Myymme kaikki laitteet nykyaikaisen elokuvateatterin tarpeisiin, polttimoista tuoleihin. Oma maahantuontimme alan huipuilta takaa parhaan laadun myös sinun teatteriisi. Sertifioidut asentajamme asentavat kaiken paikalleen ja opastavat uudet laitteet käyttöösi.

Pienet ja suuret kokonaisuudet

Jokainen projekti on erilainen ja tarpeiden määrät vaihtelevat. Olemme työskennelleet monien erikokoisten projektien kanssa ja pystymme toteuttamaan monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia. Kerro siis rohkeasti tarpeistasi!

Huolto ja palvelusopimukset

Tarjoamme myös kattavia huolto- ja palvelusopimuksia. Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi. Räätälöimme sopimukset aina asiakas- ja tapauskohtaisesti ja suosittelemme tarvittaessa myös sopivaa kokonaisuutta.

Maailmanluokan elokuvateatteri odottaa

Kaikki palvelumme räätälöidään juuri tarpeidesi mukaan. Ole meihin yhteydessä ja luodaan sinulle mieleenpainuva elokuvaelämys

Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä

+358 400 411 875

Lähetä viesti