Asset 2

Kino Engel huippuluokan elokuvakokemus uusitulla kuvalla ja äänentoistolla

Kaupungin ikoninen elokuvateatteri on nostanut elokuvakokemusten rimaa uudelle tasolle panostamalla mittavasti äänentoistoon, valkokankaaseen ja ääniprosessointiin. Tämän uudistuksen myötä Kino Engelin tarjoamat elokuvaelämykset ovat entistäkin unohtumattomampia ja syvällisempiä katsojilleen.

Radio-Tonic-40

Äänimaailman uusi määritelmä Kino Engelissä

Ensimmäisenä suurena päivityksenä ovat uudet MAG Cinema -kaiuttimet, jotka on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan elämyksellisen äänentoiston jokaiselle katsojalle. Tämä huippuluokan äänijärjestelmä varmistaa, että jokainen ääniefekti ja musiikkikappale tulee esille selkeästi ja voimakkaasti, luoden syvemmän ja immersiivisemmän kokemuksen.

Radio-Tonic-38

Terävämpi kuva, syvempi elämys

Toinen merkittävä päivitys on Harkness Cinema -valkokangas, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan kuvanlaadun jokaiselle istumapaikalle. Tämä erityisesti elokuvateattereille suunniteltu kangas takaa entistä terävämmän ja kirkkaamman kuvan, joka herättää elokuvan eloon kuin koskaan ennen.

Elokuvien äänimaailma täydellisessä tasapainossa

Elokuvan ääni on yhtä tärkeä kuin kuva. Siksi olemme ottaneet käyttöön Dolbyn ääniprosessorin, joka takaa täydellisen äänimaailman jokaiselle katsojalle. Äänitehosteet, dialogi ja musiikki tulevat esiin kristallinkirkkaasti ja tasapainoisesti, antaen sinulle mahdollisuuden uppoutua elokuvan tarinaan jokaisella hetkellä.

Nämä uudet innovaatiot eivät ainoastaan paranna teknistä puolta Kino Engelissä, vaan ne myös tarjoaa asiakkaille parhaan mahdollisen elokuvateatterikokemuksen. Olipa kyseessä sitten jännittävä toimintaelokuva, liikuttava draama tai viihdyttävä komedia, Kino Engelin uudet uudistukset takaavat, että jokainen hetki teatterissa on unohtumaton.

Koe Kino Engelin elokuvateatterissa kokemus missä jokainen elokuva on enemmän kuin vain näytös, se on elämys.


Ota yhteyttä!

Ari ‘’Jaska’’ Saarinen
Jaska (at) cinemafix.fi
+358 400 411 875

Tulossa käymään?

Härkälenkki 2
01730, Vantaa
Finland

Seuraa somessa
LinkedIn: Cinemafix
Instagram: @cinemafix.fi
Facebook: Cinemafix

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä

Lähetä viesti

Seuraa somessa!