Asset 2

Entisajan loistoa ja tyyliä elokuvateatteriin

Mukavuutta leffaelämykseen ja tyyliä elokuvateatteriin. Cinemafixiltä saa nyt Infinity Seatingin vintage-henkisiä sohvia ja muita istuimia. Tervetuloa koeistumaan toimistollemme Vantaalle!

Laatua tarjoavat, englantilaisen Infinity Seatingin istuimet ja sohvat ovat suunniteltu yhteistyössä erikoisarkkitehtien kanssa. Anatomia on suunniteltu hyvää istumisergonomiaa ajatellen niin, että sohvalla on mahdollisimman mukava katsoa elokuva alusta loppuun. Kestävä ja helposti pestävä verhoilu luo tyylikkäillä kuosivaihtoehdoillaan laadukkaan vaikutelman. Istuimien monipuoliset lisävarustelut luovat mahdollisuuksia. Tätä on Infinity Seating.

Infinity Seating on erikoistunut räätälöityyn istuinsuunnitteluun.

Glamouria ja retro-henkeä huokuvat sohvat ja muut istuimet ovat saatavilla millä tahansa kuosilla: kirjavana, yksivärisinä, värjätyillä saumoilla tai vaikka täysin vegaanisena.

Istuimia käytetään mm. Everyman Cinema -ketjun teattereissa. Everyman Cinema on Iso-Britannian nopeiten kasvava, vanhaa elokuvateatterin loistoa ja tyylikkyyttä palauttava leffateatterikonsepti.

Infinity Seating on suunniteltu mukavaan ja käyttäjäystävälliseen elokuvakokemukseen. Istuimissa on laajat räätälöintimahdollisuudet ja näihin saa lisävarusteina erikokoisia pöytiä, juomatelineitä, pullotelineitä tai taitettavan selkänojan ja nostettavan jalkatuen.

Cinemafix on Infinity Seating -istuimien Suomen virallinen maahantuoja. Katso Infinity Seatingin kotisivut ja hae inspiraatiota: Infinity Seating Solutions

Cinemafix suunnittelee, asentaa ja huoltaa kaiken, mitä elokuvateatterisi tarvitsee

Meillä on Suomen laajin valikoima elokuvateatterikalustoa. Esitystekniikka, istuimet, valoratkaisut, näytöt, suunnitelmat ja konsultointi – kaikki yhden katon alla!

Ota yhteyttä!
Ari ‘’Jaska’’ Saarinen
Jaska (at) cinemafix.fi
+358 400 411 875

 

Tulossa käymään?

Härkälenkki 2
01730, Vantaa
Finland

Seuraa somessa
LinkedIn: Cinemafix
Instagram: @c
inemafix.fi
Facebook: Cinemafix

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä

Lähetä viesti

Seuraa somessa!