Asset 2

Cinemafix mukana CineEurope 2024 -tapahtumassa Barcelonassa

CineEurope-tapahtuma järjestetään 17.-20.6.2024
Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden huiput, tarjoten eksklusiivisia studiokatselmuksia, uusimpia elokuvateknologioita ja monipuolisia koulutusseminaareja.

Cinemafix on ylpeänä mukana tämän vuoden CineEurope-tapahtumassa, joka järjestetään Barcelonassa 17.-20. kesäkuuta. Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvateollisuuden parhaat toimijat ja esittelee eksklusiivisia studiokatselmuksia, tuote-esittelyjä, uusimpia elokuvateknologioita ja innovaatioita. Lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima koulutusseminaareja, joiden avulla osallistujat voivat pysyä ajan tasalla alan uusimmista trendeistä.

Seminaareissa käsitellään muun muassa uusia teknologioita, markkinoinnin ja myynnin strategioita sekä asiakaskokemuksen parantamista. Cinemafix osallistuu aktiivisesti näihin tilaisuuksiin, jotta voimme jakaa osaamistamme ja oppia uutta alan edelläkävijöiltä.

CineEuropeen osallistuu noin 4000 toimijaa

CineEurope on Kansainvälisen Elokuvateatteriyhdistysten Liiton (UNIC) virallinen konferenssi. UNIC edustaa elokuvateattereiden toimijoita ja heidän kansallisia yhdistyksiään 38 Euroopan alueella, ja sen tavoitteena on edistää elokuvateattereiden sosiaalista, kulttuurista ja taloudellista arvoa niin Euroopassa kuin kansainvälisestikin. Tapahtuman tuottaa The Film Expo Group, joka on tunnettu laadukkaista elokuva-alan tapahtumistaan.

Lisää CineEuropesta

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kiinnostuitko?

Soita tai laita viestiä

Lähetä viesti

Seuraa somessa!